Delice’de içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hattı yenileniyor

Delice’de içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hattı yenileniyor
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, tüm ilçede içme suyu şebekesinin ve kanalizasyon hattının yenilendiğini belirtti.

YENİ BİR SU ŞEBEKESİNE SAHİPİ OLACAK
Özdem, Delice ilçesinde altyapı çalışmalarının başladığını belirtti. İmar planının daha önceden yapıldığını ancak çalışmalara başlanmadığını belirten Özdem, Delicenin yakın zamanda yeni bir içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hattına sahip olacağını belirtti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞİYOR
Belediye Başkanı Turgut Özdem, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İçme suyunun güçlendirilmesinden dolayı ve sağlıklı su temin edebilme adına çalışmalarına devam eden Delice Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde yeni şebeke suyu çalışmalarına başladı.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HAZIR HALE GELİYOR
Doğalgazın gelmesi ile birlikte gelişen ilçenin alt yapısının hazır hale geleceğini belirten Başkan Özdem, “Fatih mahallemizin alt yapısını hazırlıyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon problemini çözüyoruz. Gelişen ilçemizde yeni yerleşim yeri kuracak olan vatandaşlarımız alt yapı sorunu yaşamayacağız. Yani biz problemi şimdiden çözüyoruz” Ekipler, “Delice Belediye Başkanımızın direktifleriyle altyapı çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Başkanımız Turgut Özdem’in ‘Altyapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak’ şiarını bizatihi sahada hayata geçirerek adım atmadık mahalle bırakmıyoruz “dediler.  

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÖZDEM’E TEŞEKKÜR
Delice halkı ise Başkanları Turgut Özdem’e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Göreve geldiği günden bugüne kadar gece gündüz demeden Delice için çalıştı. Her derdimizde, sevincimizde yanımızda oldu. Şimdi ise Delice’yi geleceğe hazırlayacak projeler üretiyor. Kendisine yürüdüğü bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.