Dayatmasız Yaşam Partisi, Kırıkkale’de kuruluyor

Dayatmasız Yaşam Partisi, Kırıkkale’de kuruluyor
Kırıkkale’de noter olarak çalışan ve aşı, maske ve zorunlu PCR testi karşıtı olan Avukat Hacı Ali Özhan, Dayatmasız Yaşam Partisi’ni kuracağını duyurdu. Dilekçenin İçişleri Bakanlığı’na verileceğini belirten Özhan, “Partimi siyasi bir amaç gütmeyecek. Pandemi mücadelesi ile sınırlı olacak ve görev tamamlanınca kendini feshedecek.” dedi.

AŞI KARŞITLARI MİTİNG DÜZENLEDİ
Koronavirüs pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına almasının ardından devletler koronavirüsle mücadele kapsamında aşı, maske ve PCR testini vatandaşlardan istemiş, bazı vatandaşlar maske, aşı ve zorunlu PCR testine karşı gelmişti. Aşı karşıtları 11 Eylül’de İstanbul Maltepe’de ‘Büyük Uyanış’ adıyla açık hava mitingi yapmıştı. 

“DAYATMALARA KARŞIYIZ” 
Kırıkkale’de noter olarak çalışan ve aşı, maske ve zorunlu PCR testi karşıtı olan Avukat Hacı Ali Özhan, Dayatmasız Yaşam Partisi’ni kuracaklarını duyurdu. “Benim vücuduma, kararıma say duy” diyen Özhan yaptığı açıklamada; “İnsanların vücut bütünlüğüne yapılan zorlayıcı müdahale ve dayatmalara karşıyız. Aşı adı verilen kimyasal sıvılar ile çipli takip sistemi kurularak robotlaştırılmış köle insanlar oluşturmayı amaçlayan planlara karşıyız. Yurtdışına çıkışta ve girişte getirilen aşı veya PCR test zorunluluğuna karşıyız. Maske dayatılmasına itiraz ediyoruz. Vücut benim, kararıma saygı duy, vücut bütünlüğüne dokunma diyor, yaşam hakkımıza müdahale edilmesini kabul etmiyor ve dayatmasız yaşam istiyoruz'' ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.