Cumhur İttifakına halel getirmeden çalışıyoruz

Cumhur İttifakına halel getirmeden çalışıyoruz
Seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan çarşı merkezinde bulunan Cuma Pazarını ziyaret eden MHP heyeti, alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan çarşı merkezinde bulunan Cuma Pazarını ziyaret eden MHP heyeti, alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili Halil Öztürk, İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, İl Genel ve Belediye Meclis Aday Adaylarının yanı sıra çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen programda vatandaşlara alışveriş filesi ve Türk Bayrağı hediye edildi.

CUMA PAZARINDA FİLE VE BAYRAK DAĞITTILAR

Alışveriş yapan vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla hasbihal ederek, onlara alışveriş filesi ve bayrak hediye eden MHP heyeti, vatandaşların sorunlarını dinledi. Özellikle MHP Milletvekili Halil Öztürk’e sorunlarını anlatan vatandaşlar, Öztürk’ün halkla bu denli iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Pazar ziyaretinin ardından yol üzerinde bulunan AK Parti seçim Ofisini de ziyaret eden MHP Heyeti, AK Parti Adayı Ahmet Sungur olmadığı için, temsilen İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’a başarı dileklerinde bulundu.

CUMHUR İTTİFAKINI ÖZÜMSEYEREK DAVRANIYORUZ

Yahşihan’da ittifak olmamasına rağmen, yaptıkları çalışmalarda Cumhur İttifakının özüne uygun hareket ettiklerini ifade eden MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin Sayın Cumhurbaşkanımızla tam bir fikir birliği içerisinde ülkemizin bekası doğrultusunda ortaya koymuş oldukları Cumhur İttifakını özümseyerek davranıyor, seçim çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz.”

BİZİM TEK AMACIMIZ YAHŞİHAN’A HİZMET

“Bu doğrultuda Sayın İl Başkanımız ve Milletvekilimizin de katıldığı Pazar ziyareti sonrasında AK Parti Seçim Bürosunu ziyaret edip Sayın Başkan Adayına başarı dileklerinde bulunmak istedik. Ancak kendisi bulunmadığı için de temsilen İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’a bu dileklerimizi ilettik. Her zaman söylediğimizi gibi bizim tek amacımız Yahşihan’a hizmet” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.