Çözüm, Yahşi Masa’da

Çözüm, Yahşi Masa’da
Yahşihan Belediyesi, vatandaşlarına eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikâyetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için danışmanlık hizmeti başlattı.

Yahşihan Belediyesi, vatandaşlarına eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikâyetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için danışmanlık hizmeti başlattı.

Yahşihan Belediyesi, vatandaşın sorunlarını, istek ve şikâyetlerini daha hızlı sonuca ulaştırmak için “Yahşi Masa” isimli bir birim oluşturarak danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla kurulan Yahşi Masa, Yahşihan halkıyla günün her saati bire bir görüşerek, gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine iletiyor ve kesintisiz bir hizmet sunuyor. Ayrıca Yahşi Masa’ya bağlı olan Whatsapp İhbar Hattı ile hiç vakit kaybetmeden sorunların çözüme kavuşması planlanıyor.

YAHŞİ MASADA UMUT VAR
Yahşihan Belediyesi, Yahşi Masa’da başlatılan “Evde Bakım Hizmeti” projesi ile maddi durumu iyi olmayan, engeli bulunan veya yaşlılık nedeniyle temel ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlara umut eli uzatıyor. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de kırtasiye yardımında bulunuyor. 

Birim hakkında bilgi veren Yahşi Masa sorumlusu Oğulcan Aydın, “ Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu Yahşi Masa hizmetiyle, Yahşihan halkına 7/24 hizmet sağlıyoruz. Gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerimize aktararak kesintisiz çözüm sunuyoruz. Şuanda çalışmakta olduğumuz “Evde Bakım Hizmeti” projesi kapsamında halkımızın isteklerini karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.   
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.