Çocuğunun yanında erotik canlı yayın açmıştı! İfadesinde ‘kocamın kumar borcu içi yaptım’ dedi

İstanbul’da H.K. isimli bir kadın, canlı yayın açmış ve elindeki dondurma ile çocuğunun yanında müstehcen pozlar vermişti. H.K., emniyetteki ifadesinde videoyu neden çektiğini anlattı.

İZLEYİCİLER RAHATSIZ OLDU
H.K. isimli bir kadının sosyal medya üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yaptığı sırada küçük bir çocuğun da görüntüye girmesi ülke gündemine bomba gibi düştü. Videoyu izleyen vatandaşlar, küçük yaşlardaki çocuğun böyle bir ortamda bulunmasından rahatsızlık duydu. Söz konusu video, kısa süre içerisinde gündeme otururken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı anne H.K. hakkında gözaltı kararı çıkardı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan H.K., emniyette verdiği ifadesinde videoyu neden çektiğini açıkladı.

“EŞİMİN KUMAR BORCU  VARDI, BEN DE BU VİDEOYU ÇEKTİM”
Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan H.K. ifadesinde, videonun eski olduğunu, o canlı yayının yaklaşık 2 yıl öncesine ait olduğunu belirtti. Eşinin o dönem kumar oynadığını belirten H.K., “Paylaşılan eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu ve bu nedenle borçlanmıştı. Ben de para kazanmak için bu videoyu çektim.” dedi.

“ETEĞİ YANLIŞLIKLA AÇILDI”
H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker ise H.K.’nin eteğinin yanlışlıkla açıldığını belirtti. O dönemler H.K.’nin eşinden ayrı yaşadığını söyleyen Avukat Türker, H.K.’nin bir yandan temizlik işleri yaptığını, diğer yandan sosyal medya içerikleri ürettiğini ifade etti.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.