Ciğerci Bahri’den Orduspor paylaşımına açıklama!

Ciğerci Bahri’den Orduspor paylaşımına açıklama!
Kırıkkale’de yaklaşık 5 yıldır restoran sektöründe hizmet veren Ciğerci Bahri’ye yönelik birkaç gündür sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere işletme sahibi Muhammed Karakeçili’den açıklama geldi.

5 YILDIR KIRIKKALE’DE HİZMET VERİYORUZ 
Geçtiğimiz Çarşamba günü Başpınar Stadyumunda oynanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Orduspor 1967 maçı sonrasında, sosyal medya üzerinden Ciğerci Bahri’ye yönelik yapılan eleştirilere işletme sahibi Muhammed Karakeçili’den açıklama geldi. 5 yıldır restoran sektöründe Kırıkkale halkı başta olmak üzere 43 ilin geçiş güzergahında hizmet verdiklerini belirten Karakeçili, firmalarına yönelik yapılan eleştirilerin haksız olduğunu dile getirdi. Tartışmalara konu olan ‘Orduspor soyunma odası sevinç görüntüsü’ hiçbir şekilde Orduspor takımını destekleyici veya yüceltici manasıyla paylaşılmadığını ifade eden Karakeçili, “1963 yılından bugüne kadar ailemizle birlikte süregelen restoran geleneğimiz, tüm milli ve manevi değerlere bağlı kalarak titiz bir şekilde devam etmektedir. Türkiye genelinde Kırıkkale dahil üç şubemizle hizmet vermekteyiz. Merkez şube olan Kırıkkale’de de, 2017 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Kırıkkale’ye hizmet etmek bizim için şereftir.”


“HALİSHANE DUYGULARLA PAYLAŞTIM”
İşletmelerinin din, dil, ırk ve siyasi görüş fark etmeksizin Şanlıurfa misafirperverliğine uygun bir şekilde hizmet verdiğini ifade eden Karakeçili, sosyal medyada yaşanan olaylara açıklık getirdi.  Karakeçili, “Ne yazık ki firmamızın ismi bir yanlış anlaşılmanın içinde itibar suikastine tabi tutulmuştur. Şahsi Whatsapp hesabımdan paylaştığım görüntüler, Orduspor yöneticileri tarafından bana gönderilmiştir. Daha önce 2 kez restoranımıza yemek yemeye gelen Orduspor takımı ve yöneticileri, bundan sonra da tekrar gelmek üzere iletişim bilgilerimizi almış, son Kırıkkalespor-Orduspor maçında da yine yemek yemek için irtibat kurmuşlardır. Maç sonunda bir yönetici tarafından tarafıma Ciğerci Bahri sloganıyla bir video gönderilmiştir. Tartışmaya konu olan bu videoyu ne ben çektim, ne de orada bulundum. Hatta hayatım boyunca hiçbir stadyuma veya maça girmedim. Videoyu paylaşma sebebim ise; takdir edersiniz ki, ticari bir işletmemin beğenilmesi üzerine halishane duygularla gerçekleşmiştir. Bunun hiçbir yönü ve tarafı abartılmamalıdır. Videoda Ordusporlu futbolcuların ‘Ciğerci Bahri’ şeklinde tezahüratları bizleri haliyle memnun etmiş ve firmamıza duyulan ilgiyi dile getirmiştir. Bizim yerimizde hangi firma olursa olsun böyle bir durumda mutlu olacaktır. Şunu da özellikle belirtmek isteriz ki takım restorantımızda yediği yemeğin maddi bedelini de ödemiş ve ödediği faturayı da açıklamamızda paylaşıyoruz. Ancak bu insani duyguların birileri tarafından çarpıtılarak, adeta linç kampanyasına dönüşmesi bizleri derinden üzmüştür.”

  
“YASAL İŞLEM BAŞLATTIK”
“Ortada büyük bir yanlış anlaşılma olup her daim şehrimizin ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un yanındayız. Bunun bir karalama kampanyası olduğunu düşünmekle birlikte biz biliyoruz ki bizi tercih eden halkımız yine sağduyulu ve anlayışlı olacaktır. Ayrıca bilinmesini isteriz ki, soy ismimizden de anlaşılacağı üzere ailemiz Osmanlı İmparatorluğunu Kuran Oğuzlar Kayı Boyu Karakeçili Aşireti soyundan gelmektedir. Öte yandan şehrimizin köklü markası Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un her zaman yanındayız. Haklı ve suçsuz olduğumuzu kimseye ispatlamak zorunda değiliz. Ancak yaşanan sürecin başka yönlere çekilmesi hasebiyle; bizlere zarar vermeye çalışan ve sosyal medya üzerinden tarafımıza itibar suikastı gerçekleştiren kişi ve gruplar hakkında avukatımız Neslihan Karakeçili tarafından yasal işlem başlatıldığını duyurur, kamuoyunun takdirine sunarız.”


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.