Çiçek ve Özhan ailelerinin mutlu günü

Çiçek ve Özhan ailelerinin mutlu günü
Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Hasan Çiçek’in oğlu Cahit ile Özhan ailesinin kızı Ceren, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Objektiflere ve kameralara renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Hasan Çiçek’in oğlu Cahit ile Özhan ailesinin kızı Ceren, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Objektiflere ve kameralara renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI 
Hacı İbrahimoğulları New Holland Plaza sahibi Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Gülüşan-Hasan Çiçek’in oğlu Cahit ile Leyla-Mehmet Özhan çiftinin kızı Ceren, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. New Holland Plaza bahçesinde düzenlenen tören, gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

BAŞKAN SAYGILI NİKÂH KIYDI 
Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları, Kırıkkale’den, Kırşehir’den Ankara’dan ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Çiçek ve Özhan ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.  Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular. 

EVLİLİK CÜZDANINI BEKİR BOZDAĞ TAKDİM ETTİ 
Düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini, Adalet eski bakanı TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekili Ramazan Can. Vali Yunus Sezer ve Yunus Tombak yaparken, nikâhı ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Kıyılan nikâh sonrası şahitler genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra Bozdağ, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI 
Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Hasan Çiçek, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Çiçek, “Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran, gururlandıran herkese sonsuz teşekkür ederiz. Oğlum Cahit ve kızımız Ceren’in evliliklerinin ömür boyunca sağlık, huzur ve güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi. 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR 
Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Özhan ve Çiçek ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi. Bizlerde gazetekale.com ailesi olarak Ceren-Cahit çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: İl Gazetesi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.