Ceylan, "Minibüsçü esnafı büyük sıkıntı içinde"

Ceylan, "Minibüsçü esnafı büyük sıkıntı içinde"
Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan, minibüsçü esnafının pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtti. Ceylan, “Bizim varlığımızın farkına varılmalı” dedi.

“BİZ GÜNLÜK KAZANAN İNSANLARIZ”
Kırıkkale Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan, minibüsçü esnafının sıkıntılarını gündeme taşıdı. Pandemi döneminde yolcu sayılarının yarıya düşürüldüğü, minibüsçü esnafının ayda 10 gün ancak çalışabildiğini belirten Ceylan, “Biz geçimini günlük kazançla sağlayan minibüsçü esnafıyız, bizim varlığımızın farkına varılmalı.” dedi.

“SIKINTILAR DEVAM ETMEKTEDİR”
Konuya ilişkin bir açıklama yapan ve ‘Esnafına sahip çık Kırıkkale’m’ diyen Ceylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale’de toplu taşımacı olarak bizler geçimini günlük kazançla sağlayan minibüsçü esnafıyız. Pandemi dolayısıyla minibüsçü esnafı büyük sıkıntı içinde. Esnafımız ayda 10 gün çalışıyor. Son olarak da yüzde 50 kapasite çalışma sistemi ile yolcu kapasitemiz yarıya düşürülmüştür. Esnafımıza bu süreçte gerek belediyemiz, gerek siyasi parti başkanları, gerekse Kırıkkale’mizin güzide iş adamları olarak bizim varlığımızın farkına varılmalı ve sahip çıkılmalıdır.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.