Ceylan, “50 kuruşluk zam kaçınılmaz oldu”

Ceylan, “50 kuruşluk zam kaçınılmaz oldu”
Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan, minibüsçü esnafının zor günler geçirdiğini belirterek, esnafın zaman beklediğini dile getirdi. Ceylan, “50 kuruşluk zam kaçınılmaz oldu. Yetkililerin bir an önce esnafımıza sahip çıkmasını diliyorum” dedi.

“MİNİBÜSÇÜ ESNAFI ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR”
Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan, minibüsçü esnafının pandemi, yedek parça fiyatlarının artması ve motorine gelen zamlar nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtti. Ceylan, trafik cezaları ve SGK cezalarının da göz önünde bulundurulup, minibüsçü esnafının zam istediğini dile getirdi. 

“BIÇAK KEMİĞE DAYANDI”
Zam taleplerinin 50 kuruş olduğunu belirten Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Adayı Orhan Ceylan, “50 kuruşluk zam kaçınılmaz oldu. Yetkililerin düğmeye basıp bir an önce esnafımıza sahip çıkmasını diliyorum. 2 yıldır pandeminin açtığı yaraları kapatamayan minibüsçü esnafı zor günler geçiriyor. Esnafımıza pandemi sürecinde hiçbir destek sağlanmadı. Parça fiyatlarının artması nedeniyle araç bakımlarını yaptıramadılar. Motorine gelen zamlar, trafik cezaları, SGK cezaları ve BAĞKUR borçları gibi durumlar nedeniyle cefakar minibüsçü esnafının zam alması kaçınılmaz oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Oda Başkanı İshak Gençer’in aldığı 25 kuruşluk zam hiçbir işe yaramadı. Esnafa ’25 kuruşluk zam alalım, 6 ay sonra bir zam daha alırız’ demişti, hala neyi bekliyor anlamış değilim. Bıçak kemiğe dayandı. Esnaf pandeminin yaralarını saramadan, yeni yaralar açılıyor.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.