Can ve Erduran ailelerinin mutlu günü

Can ve Erduran ailelerinin mutlu günü
Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Mahmut Can’ın oğlu Burak ile Mustafa Erduran’ın kızı Yasemin düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Objektiflere ve kameralara renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Mahmut Can’ın oğlu Burak ile Mustafa Erduran’ın kızı Yasemin düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Objektiflere ve kameralara renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI 
Ayşe-Mahmut Can çiftinin oğlu, Kırıkkale basın camiasının yakından tanıdığı gazetemiz muhabiri Burak ile Fatma-Mustafa Erduran çiftinin kızı Yasemin, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR
Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları, Kırıkkale’den, Ankara’dan, Elazığ’dan ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Can ve Erduran ailelerinin mutluluğuna ortak oldular. Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular. 

EVLİLİK CÜZDANINI MİLLETVEKİLİ VERDİ 
Düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini, CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi, İL Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin ve İL Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir yaptı. Kıyılan nikâh sonrası şahitler genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra Milletvekili Önal, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI 
Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Mahmut Can, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Can, “Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran, gururlandıran herkese sonsuz teşekkür ederiz. Oğlum Burak ve kızımız Yasemin’in evliliklerinin ömür boyunca sağlık, huzur ve güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi. 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR 
Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Can ve Erduran ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi. Bizlerde Gazetekale.com ailesi olarak Burak-Yasemin çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.    Yahşihan Belediye Başkanı Osman Tükyılmaz'da, düğüne katılarak genç çifti tebrik etti.  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.