Bu görüntüler Kırıkkale'ye yakışmadı!

Kırıkkale’de bir vatandaş Balışeyh'in Uzunlar Köyü’nde çektiği bir video, akıllara durgunluk verdi. Uzunlar Köyü'ne yaklaşık 5 kilometre kala ormanlık alanda çekilen video da, insanlığın geldiği en utanç verici tablo ortaya kondu. Bu durum Kırıkkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü’nün 'ne iş yaptığı' sorusunu akıllara getirdi.

GAZETEKALE.COM / ÖZEL HABER

ADIM ATILACAK YER YOK!
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Uzunlar Köyü’nde, ormanlık alanların çöplerle kaplanması vatandaşın tepkisine neden oldu. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde çöpler nedeniyle adım atılacak yer kalmaması, Kırıkkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü’nün ne iş yaptığı sorusunu akıllara getirdi. 

“KIRIKKALE’NİN OLMAYAN ORMANLARINI KAYBEDECEĞİZ”
Ormanlık alanın çöplerle kaplı olduğunu gören ve cep telefonu ile çekim yapan duyarlı vatandaş; “Şuanda Uzunlar Köyü’nün ilk çeşme durağındayız. Hemen çeşmeden aşağı doğru saptığımızda ormanın içinin bu şekilde çöplerle kirletildiğini görüyoruz. Maalesef halkımız bu konuda duyarsız ve hala da çöpler var. Orman Genel Müdürlüğü’nün bu bölgede bir keşif yapması ve bir düzenleme içerisine girmesi gerekiyor. Aksi halde Kırıkkale’nin zaten olmayan ormanlarını da kaybedeceğiz gibi görünüyor. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.