Böyle pazarcı görülmedi!

Kırıkkaleli Pazar Esnafı Emre Göynük, yaptığı reklam çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Göynük, Kırıkkale’deki bir çok halk pazarında her hafta yerini alırken, diğer yandan da reklamdan geri kalmıyor. Kırıkkale genelinde billboard ve dijital ekranlarda reklamlarını sergileyen Göynük, bu gösterdiği reklam strateji ile görenleri hayrete düşürüyor. 

GAZETEKALE.COM / HABER MERKEZİ

GÖYNÜK’TEN YENİLİKÇİ TİCARET ANLAYIŞI
Kırıkkale’de pazarcılık yapan ve kendini ‘Kırıkkale’nin lüks meyvecisi’ olarak tanıtan Emre Göynük, yaptığı reklam çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekti. Tüm pazarcı esnaflarından farklı olarak, bir çok alanda reklam yayınlayan ve ilginç uygulamalara imza atan Göynük, bu sayede diğer pazarcıların önüne çıkıyor. Dijital ortamda, billboardlarda, raketlerde ve alışveriş merkezlerinde reklam kampanyaları düzenleyen Göynük, yaptığı çalışmalar ile vatandaşların dikkatini çekiyor. 

KOLONYA VE ÇİKOLATA İKRAMI
Kırıkkale’de ki tüm kapalı semt pazarlarında tezgahı bulunan Göynük’ün yenilikçi ticaret anlayışı takdir topluyor. Diğer bir yandan ise pazarda yaptığı uygulamalardan da takdir topluyor. Müşterisine kolonya ve çikolata ikram eden Göynük, “Her zaman sürprizlere açık olun. Emre Göynük, Kırıkkale’nin hizmetinde” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.