Bodo - Sıra Dışı Sürprizler ile Etrafınızdakileri Şaşırtmanın Tam Zamanı!

Bodo - Sıra Dışı Sürprizler ile Etrafınızdakileri Şaşırtmanın Tam Zamanı!
Bodo, neden mi sıra dışı? Çünkü sizlere hediye olarak sanki tek seçenekmiş gibi obje tarzında hediyeler sunmuyor. Hediye kavramını çok daha güncel ve modern bir boyuta taşıyan bodo, deneyim hediyeleri ile hediyeye yeni bir bakış açısı kazandırdı.

Bodo, neden mi sıra dışı? Çünkü sizlere hediye olarak sanki tek seçenekmiş gibi obje tarzında hediyeler sunmuyor. Hediye kavramını çok daha güncel ve modern bir boyuta taşıyan bodo, deneyim hediyeleri ile hediyeye yeni bir bakış açısı kazandırdı

Kutlama demek eğlence demek, özel günlerde arkadaşınıza verdiğiniz bir ayakkabı, ona verdiğiniz değeri belirtir elbet, onun için seçtiniz sonuçta. Ancak ‘’Karting’’, ‘’İki Kişi için ATV Turu’’ gibi bodo deneyimleri ile eğlenceyi verdiğiniz hediyeler yaratıyor. Oldukça sıra dışı öyle değil mi? Üstelik bodo sizlere, normalde hepsi için ayrı yerlerde araştırma yapmanız gereken onlarca deneyimi tek bir alanda sunuyor. Ayrıca bu deneyimler arasında kararsız kaldığınızda, dilerseniz maksimum 5 olmak üzere, hediyeleri paketinize ekleyerek sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Hepsinin değil, yalnızca en yüksek fiyata sahip olanın ödemesini yaparak, hediye seçimini, vereceğiniz kişiye bırakabilirsiniz. Bodo.com’da her şey çok daha kolay!


Sıra dışı sürpriz deneyimler

Deneyim hediyeler, sunduğunuz kişiye mutluluk sağlarken hayatını kolaylaştıracak ve ufkunu genişletecek faydalarda kazandırıyor. Yeni bir gömlek gardırobunuza renk katabilir ancak ‘’İki Kişi için Orman Bisiklet Turu’’ gibi yeni bir deneyim, yaşam biçiminize yepyeni bir bakış açısı kazandırır. Belki de burada size hediye edilen bir deneyim, sonrasında da her zaman gerçekleştirmekten keyif alacağınız, yepyeni bir hobi edinmenizi sağlamış olacak. Bir şeyler denemeden bizi mutlu edenin ne olacağını nasıl bulabiliriz ki? Bodo.com’un sizlere özel olarak sunduğu fırsatlardan birisi de deneyiminizi kullanmak için 9 ay süre sunmasıdır. Yani size verilen, ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’ deneyimini kullanmak için havaların ısınmasını bekleyebilir veya ‘’İkİ Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’ hediyesini soğuk havalarda sıcacık kaplıca keyfi yapabilmek için bekleyebilirsiniz. Hemen hemen her hediye sitesinde görebileceğiniz, ‘’Takı’’, ‘’Ev Eşyaları’’, ‘’Giyim’’ gibi sıradanlaşan kategoriler değil de; ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’SPA ve Masaj’’ gibi sıra dışı kategoriler görmek istiyorsanız adres, bodo.com!

Sıra dışı sürpriz fikirleri

Sınırsız eğlence, sınırsız heyecan yalnızca bodo’da! Zaten günlük hayatımız yeterince monoton iken özel günlerimiz de neden öyle olmak zorunda ki? Gelin, bu monotonluğa

bodo deneyimleri ile bir son verelim! ‘’Yapay Duvar Tırmanışı’’, uygun fiyatlarla sevdiklerinize unutulmaz heyecanlar sunacağınız türden bir deneyim. ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’, Ülkemizin en lezzetli yemeklerini uzmanların yardımıyla harika biçimde öğrenebileceksiniz. Mutfak alanında kariyer yapmayı planlayan sevdikleriniz bu ve bunun gibi pek çok deneyimi bodo’da bulabilirsiniz. ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’, sunacağınız insan için muhtemelen hayatının en özel ve heyecan verici eğitimi olacak. ‘’Dolphinarium Gösterisi’’, duvar tırmanışından, yunuslara ne ara geçtik? diye şaşırabilirsiniz, size söylemiştik onlarca farklı alan, tek bir platformda! Bodo, şaşırtır seni. ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, uçak kullanmak gibi zahmetli ve öğrenimi uzun süren bir heyecanı, gerçeğinden farksız olarak dakikalar içinde yapabileceksiniz. Bodo’da her şey mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.