Bitcoin Nedir

Bitcoin Nedir
 Haber Merkezi
Kripto yani dijital paraların ilk ortaya çıkanı ve halen de en yaygın olanı Bitcoin’dir. Bitcoin 21 milyon adet ile sınırlı oluşturulmuş durumdadır.

Tümü şifrelerden oluşan dijital paraların, bu şifreyi çözmek oldukça profesyonel bilgi ve teknik donanım gerektiriyor.

Bitcoin’in kuru da tıpkı ulusal paraların birbiri karşısındaki kuru gibi arz ve talebe göre piyasada belirleniyor. Şifreli paraların değerli madenler gibi maden değerinden ya da kâğıt para gibi devlet itibarından kaynaklanan bir değeri yok. Değeri, kullanıcılarının onu bir değiş tokuş aracı olarak kabul etmelerinden ya da bir emtia gibi görmelerinden kaynaklanıyor. Günümüzde pek çok kimse yüksek kar getirisi sebebiyle Bitcoin satın al işlemleri gerçekleştirmektedir. Ne yazık ki her uygulama her web site talep edileni karşılamamaktadır.

Sık takip ve yüksek bilgi gerektiren bu platformda, Cointral.com kullanıcıların fiyatları en iyi şekilde takip edebilmesini, etkin ve basit olarak işlem yapabilmesine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. BTC satın al alanında sürekli güncellenen sistemde sizde güvenle alım ve satım yapabilirsiniz.

OTC Yüksek Hacimli İşlemler İçin

Aracı ya da şahıslarla gerçekleştirdiğiniz Otc işlemlerine borsa karışmamaktadır. Yaptığınız işlemler Otc yani tezgah üstü olarak adlandırılır. Tezgah üstü olarak adlandırılan piyasa aracı ile internet, telefon gibi araçlarla haberleşerek yapılan işlemlerdir. Borsa üzerinden Otc işlemi yapılmaz. Belirlenmiş yoktur. Bu sebeple fiyatlar farklılık gösterebilir. İşlemler telefon, fax vb. iletişim araçları üzerinden yapılmaktadır. Otc piyasasında fiyatlar pazarlık usulüyle belirlenmektedir.

Cointral OTC ile alım satım hizmetinde yüksek hacimli işlemler için dakikalar içinde fiyat alabilme şansına sahipsiniz. İşlemler için uğraşmadan güvenilir şekilde kişiye özel hizmet garantisi ile ticaret yapabilirsiniz. Gizlilik oranı daha az olan piyasada, BTC alım satımlarında aynı oranda kar imkanının da artmasını sağlamaktadır. Bu piyasada da birçok hisse senedi, tahvil, döviz işlemleri yapılabilmektedir. Borç senetleri ve başka yatırım araçları da piyasada işlem görmektedir. Bazı hisse senetleri hem borsa da hem de tezgah üstü piyasasın da işlem görebilmektedir. Daha fazlası için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: www.cointral.com/tr/bitcoin-satin-al

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.