Belediyeden su faturalarına KDV indirimi 

Belediyeden su faturalarına KDV indirimi 
Çevre iller arasında suyu en uygun şekilde Kırıkkaleli vatandaşlarla buluşturan Kırıkkale Belediyesi, temel gıda ürünlerine uygulanan KDV indirimini su tarifelerine de uygulamaya başladı.

SU TÜKETİM BEDELİNE YANSIYACAK 
Kırıkkale’ye bir taraftan alternatif içme suyu kazandırmak amacıyla altyapı çalışmalarına devam eden Kırıkkale Belediyesi diğer taraftan da şehre kesintisiz su sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Çevre iller arasında en uygun şekilde suyu Kırıkkaleli vatandaşlar ile buluşturan Kırıkkale Belediyesi su tüketim bedelindeki yüzde 8 olan KDV oranını yüzde 1 indirdi. 

ENFLASYONLA MÜCADELE 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temel gıda ürünlerinde KDV oranın yüzde 1’e indirilmesinin açıklanmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Enflasyonla mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı KDV indirimini şebeke suyumuzda da uyguluyoruz. Su tüketim bedelindeki KDV oranını %8'den %1'e indirdik. Kırıkkale'mize hayırlı olsun.” İfadesiyle duyurdu. 

MEMNUNİYET İLE KARŞILADILAR
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın su tüketim bedelinde alınan KDV oranını yüzde 1’e düşürülmesini memnuniyet ile karşılayan vatandaşlar “Başkanımız Mehmet Saygılı’nın KDV oranını düşürmesini memnuniyet ile karşılıyoruz. Aynı şekilde şehrimizde faaliyet gösteren ve ticaret yapan firmalarında imkanları ölçüsünde destek vermelerini bekliyoruz. Başkanımıza da yapmış olduğu bu indirimden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber: Volkan Bostancı
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.