Başkan Saygılı, yeni mezarlık alanında çalışmaları inceledi

Başkan Saygılı, yeni mezarlık alanında çalışmaları inceledi
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir süre önce başlanılan Yeni Mezarlık Alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

HASSASİYET İLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan Yeni Şehir Mezarlığı çalışmalarında kaba inşaatlar tamamlanarak çevre düzenlemesine geçildi. Çevre yolu üstünde yapılan Yeni Şehir Mezarlığında yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni Şehir Mezarlığında çalışmalarını hassasiyetle sürdüğünü belirtti.

YÜZDE 80’LİK KISMI TAMAMLANDI

Kısa süre önce Yeni Şehir Mezarlığında başlanılan çalışmaların planlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “ Kırıkkale’miz gelişiyor, büyüyor ve güzelleşiyor. Şehrimizin buna paralel olarakta ihtiyaçları değişiyor. Şehrimizde bulunan mezarlık alanlarının kapasitesinin dolması nedeniyle başlattığımız Yeni Şehir Mezarlığımızın çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaların yüzde 80’lik kısmı tamamlanmış durumda. Verdiğimiz söz gibi zamanında inşallah bitirilmesini sağlayacağız” ifadesini kullandı.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Yeni Şehir Mezarlığının, Kırıkkale’nin kaba inşaatının büyük ölçüde tamamladığı, çevre düzenlemesine ve ara yolların parke çalışmalarının devam ettiğini belirten Saygılı “Mezarlığımızda çevre düzenlemesini de önemsiyor ve o konuda da şehrimize yakışır bir konuma getirmeye özen gösteriyoruz” Yeni Şehir Mezarlığının içerisinde cami, taziye evi, sosyal donatılar, oto park alanı bulunacak. Mezarlıkta isteyenlere parsel olarak satış gerçekleştirilecek.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.