Başkan Bildik’ten anlamlı Atatürk mesajı

Başkan Bildik’ten anlamlı Atatürk mesajı
Samsun'un İlkadım ilçesinde Atatürk anıtına yapılan çirkin saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu davranışa karşın anlamlı bir mesaj paylaşan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Atatürk büstünü elleriyle temizledi

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLER TUTUKLANDI 
Milli Mücadelenin şehri, güneşin doğduğu topraklar olarak bilinen Samsun'un İlkadım ilçesinde Avusturyalı heykeltıraş Heinrich Krippel tarafından yapılan ve "Onur Anıtı" olarak bilinen Atatürk anıtına yönelik yapılan çirkin saldırıya karşı Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’den de tepkiler çığ gibi büyüdü. Güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda saldırıyı gerçekleştiren B.F. ve kuzeni C.F. tutuklandı.
 

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF PAYLAŞTI 
Bu davranışa karşın anlamlı bir mesaj paylaşan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, karla kaplanan Atatürk büstünü elleriyle temizledi. MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş’in bir sözünü sosyal medyada paylaşan Başkan Bildik, ““Her kim ki Türk’e, Atatürk’e düşmandır, biliniz ki onlar Malazgirt’te İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de, İstiklal harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır” paylaşımında bulundu.
Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.