Basın, devlet ve millet arasındaki köprüdür

Basın, devlet ve millet arasındaki köprüdür
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Melike İsmail Boranoğulları ve yönetimi Gazetekale’ye ziyaret gerçekleştirdiler.

GAZETECİLİK ÖNEMLİ BİR MESLEKTİR 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Av. Melike İsmail Boranoğulları,  Başkan yardımcısı basın sorumlusu Neslihan Veske, yönetim kurulu üyesi Nuriye Ceylan Kaya,cyönetim kurulu üyesi Meryem Bozdaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökemir’e ziyaret gerçekleştirdiler.

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ 
Boranoğulları, “Basınımız, kamuoyunu bilgilendirmek gibi önemli bir kamu görevini ifa etmektedir. Dolayısıyla basının, demokrasi kültürünün en önemli halkalarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Toplumun doğru şekilde aydınlatılması, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi yolunda önemli bir görevi yerine getiren ve fedakârca çalışan basın mensuplarımızın, her ortamda çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.