Bakan Kirişçi, Keskin ilçesinden muhalefeti eleştirdi

Bakan Kirişçi, Keskin ilçesinden muhalefeti eleştirdi
Ak Parti teşkilatı tarafından Keskin ilçesinde düzenlenen ‘Keskin Buluşması’ mitingine katılan ve Kırıkkale şehir merkezindeki Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir taraf

BUNLARIN AKIL SAĞLIĞI DA BOZULMUŞ

DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday olan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve M.Emin Avundukluoğlu’nun seçim çalışmalarına destek amacıyla Kırıkkale’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, önce Keskin ilçesinde ‘Keskin Buluşması’ mitingine, ardından da Ak Parti Kırıkkale Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Seçim koordinasyon merkezi ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Kirişçi “Teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde bir araya geldik. 21 yıldır devam eden yürüyüşümüz aynı heyecanla, aynı coşkuyla devam ediyor. Kırıkkale Türkiye Yüzyılı’na inanıyor. Kıymetli dava arkadaşlarım ve Kırıkkaleli hemşehrilerim Doğru Adamla yola devam diyor” diye konuştu. 

BUNLAR SİYASİ MEVTALAR OLACAK
Keskin ilçe meydanında düzenlenen mitinge katılan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, muhalefete göndermelerde bulundu. Muhalefeti eleştiren Bakan Kirişçi “Bunların akıl sağlığı da bozulmuş. Bunları göndereceğimiz yer neresi? Bunların siyaseti İstanbul’da ki 1994 öncesi çöp, çamur, çukur siyaseti. Biz bunları Allah’ın izniyle çöpün, çamurun, çukurun içine defnedeceğiz. Bunlar siyasi mevtalar olacak. Keskin ilçemizin buna hazır olduğunu görüyoruz. Ülkemizin bekası ve istikrarı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Keskinlilerimizin desteği tam. Keskin, Türkiye Yüzyılı’na hazır. Keskinli kardeşlerimiz “Durmak yok, yola devam” diyor” ifadelerine yer verdi. 


 


645a1c4d9935e.kirisci2.png

645a1c4dc1b1f.kirisci.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.