Bahşılı Belediyesi, TMMOB ile protokol imzaladı

 Bahşılı Belediyesi, TMMOB ile protokol imzaladı
Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Bahşılı Belediyesi ile araç uygunluk kontrollerine ilişkin protokol imzaladı.

ARAÇLAR TMMOB KONTROLÜNDE
Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ile Bahşılı Belediyesi arasında, belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren servis araçlarının, ticari taksilerin ve toplu taşıma araçlarının uygunluk kontrollerinin yapılmasına ilişkin protokol imzalandı. Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Dönmez ve Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender arasında imzalanan protokol sonucunda Bahşılı’da faaliyet gösteren araçlar TMMOB kontrolüne verildi.

KONFORLU VE GÜVENLİ SEYAHAT
İmzalanan protokol sonrasında konuşma yapan Özkalender; “Odamız, halkımızın can ve mal güvenliği için kamusal denetimden asla taviz verilmemesi gerektiğini savunur ve kamusal denetimin işletilmesi için bulunduğu her yerde ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği geliştirir.
Bu anlayış doğrultusunda imzaladığımız protokol çerçevesinde Bahşılı Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet yürüten ticari taksilerin servis ve toplu taşıma araçlarının daha konforlu ve güvenli seyahatinin sağlanması amaçlanmaktadır. Araçların uygunluklarının denetlenmesi ve raporlanması, yürürlükteki mevzuatlara göre yapılacaktır. Kamu güvenliği doğrultusundaki duyarlılıklarından dolayı Bahşılı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.