Babalara anlamlı ziyaret 

Babalara anlamlı ziyaret 
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Babalar Günü münasebetiyle şehit babalarını ziyaret etti.

ŞEHİT BABALARININ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Babalar Günü münasebetiyle ziyaretler gerçekleştiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, ilk olarak Elazığ’da görev yapmakta iken 5 Temmuz 2002 tarihinde terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada şehit olan Polis Memuru Ali Şahin’in Kaletepe Mahallesi’nde ikamet eden baba ocağını ziyaret etti. Şehidin ailesiyle sohbet ederek, hal hatırlarını soran Vali Tekbıyıkoğlu, Şehit Babası Tevfik Şahin’in Babalar Günü’nü kutladı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Ziyaretlerine, 5 Mart 2021 tarihinde Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Muhabere Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu’nun, Çalılıöz Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret ederek devam eden Vali Tekbıyıkoğlu, Şehit Babası Muharrem Umulu’nun Babalar Günü'nü kutlayarak bir süre sohbet etti.

ÇOCUKLAR VALİ TEKBIYIKOĞLU İLE PASTA KESTİ
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı Yaprak Çocuk Evinde bulunan çocukları ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu burada çocuklar ile sohbet ederek eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. Yaprak Evi’nde kalan çocuklar, Babalar Günü münasebetiyle Vali Tekbıyıkoğlu ile birlikte pasta kestiler. Çocuklar ile birlikte pastayı kesen Vali Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

ZİYARETLERİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Babalar Günü münasebetiyle yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, paylaşımlarında; “Babalar Günü münasebetiyle Yaprak Çocuk Evinde idik. Babalar Günü’mü kutladılar, sohbet ettik ve hediyeleştik. Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir. Babalar gününde ilimiz şehitlerinden Polis Memuru Ali Şahin’in kıymetli babası Tevfik Şahin ve Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu’nun babası Muharrem Umulu amcaların Babalar Günü’nü kutlayıp hayır dualarını aldım ” ifadelerine yer verdi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.