Baba oğul yardıma koşuyor

Baba oğul yardıma koşuyor
Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler ve oğlu Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların yardımına koşuyor.

Gazetekale.com / Haydar Demir

BABA OĞUL YARDIMA KOŞUYOR
Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler ve oğlu Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri ile kronik hastalığı olan vatandaşların yardımına koşuyor. 

BU İŞ GÖNÜL MESELESİ
Bu işi zevk ve memnuniyetle yapıyoruz diyen baba Mustafa İşler yaptığı açıklamada, “İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır. Biz insanız, insanlar bizim kardeşimiz. Onlara her türlü konuda yardımcı olmak insani bir vazifemiz. Dolayısıyla biz bu işi severek yapıyoruz. Asla yüksünerek, kendimize bir zahmet görerek değil, zevk ve memnuniyetle yapıyoruz. Allah'a şükürler olsun. Oğlumla yapmak çok güzel bir şey. Sevdiğimiz bir şeyi çocuklarımızda da görmek ayrıca mutlu ediyor. Allah evlatlarımızdan da razı olsun. Allah onlara da daha faydalı ve başarılı hizmetler nasip etsin." ifadelerini kullandı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.