Aybimaş’tan geleneksel iftar

Aybimaş’tan geleneksel iftar
Kırıkkale’nin yerli markası olan Aybimaş AVM geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini merkez Bahşılı Şubesinde verdi. Yoğun katılım olduğu iftar yemeğinde dualar edildi.

Kırıkkale’nin yerli markası olan Aybimaş AVM, Bahşılı'da merkez şubesinde iş ortaklarına iftar yemeği verdi. Aybimaş'ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

Kırıkkale’nin yerli ve başarılı firmalarından olan Aybimaş, Bahşılı’da bulunan merkez şubesinde iftar yemeği düzenledi. Geniş katılım olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, oruçların açılmasının ardından dualar edildi. Şirket kurucusu Ahmet Ayanoğlu ve oğulları Erol-Ramazan-Hilmİ Ayanoğlu iftara katılan konuklara hoş geldin dileyerek tek tek masaları gezerek sohbet ettiler.

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve gıda sektöründe üst basamaklara çıkan Aybimaş AVM, iş ortakları ve tedarikçilerini geleneksel iftar sofrasında buluşturdu. Bahşılı’da ki AVM'nin teras katında gerçekleşen iftara yerel işletmelerin sahipleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.