Aybimaş AVM Kırıkkale’nin hizmetinde

Aybimaş AVM Kırıkkale’nin hizmetinde
Kırıkkale’nin yerli sermayesi Aybimaş A.Ş, eski adıyla Altunbilekler AVM olarak bilinen alışveriş merkezinde Aybimaş AVM olarak hizmet vermeye başladı.

ESKİ ALTUNBİLEKLER AVM’DE HİZMET VERİYOR
Kırıkkale’nin yerli markası ve öz sermayesi Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi büyümeye devam ediyor. Eski adıyla Altunbilekler AVM olarak bilinen alışveriş merkezini bünyesine katan Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi, burada Aybimaş AVM olarak hizmet vermeye başladı.

‘İNŞALLAH KIRIKKALE’MİZE HAYIRLI OLUR’
Uzun yıllardır Kırıkkale’de hizmet veren ve ardından ‘Aybimaş Tanzim’ adıyla Ankara’da birçok şube açan Aybimaş Gıda Anonim Şirketi, dün yapılan açılışla Aybimaş AVM’yi halkın hizmetine sundu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın duaları eşliğinde gerçekleşen açılışta konuşma yapan Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Ayan; “Aybimaş marketler zinciri haricinde Kırıkkale’ye ilk AVM’mizi açtık. Aynı kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz.  Açılışımıza katılan tüm eş-dost, akraba ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Aybimaş AVM’miz Kırıkkale’mize hayırlı olur.” ifadelerini kullandı. 

BİRÇOK MARKAYI BÜNYESİNDE BULUNDURUYOR
Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Aybimaş AVM; Adıyaman Çiğköftecisi Muhammed Usta, Lokmalata, KAHF, Penti, Defacto gibi birçok markayı da AVM içerisinde bulunduruyor.

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.