Asfaltsız köy kalmayacak

Asfaltsız köy kalmayacak
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Delice ilçesine bağlı 12 köyü birbirine bağlayan 49 km uzunluğundaki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hedeflerinin asfaltsız köy kalmaması olduğunu söyleyen Sezer, çalışmaların kış gelmeden tamamlanması için mücadele verildiğini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren turizm alanı başta olmak üzere köy ve kasabalar dahil şehir için mücadele veren Vali Yunus Sezer, söz verdiği çalışmalarını yakından takip ediyor. Hiçtir köyün asfaltsız ve kilitparkesiz kalmaması için mücadele veren Sezer, Delice ilçesine bağlı 12 köyü birbirine bağlayan 49 km uzunluğundaki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hedeflerinin asfaltsız köy kalmaması olduğunu söyleyen Sezer, çalışmaların kış gelmeden tamamlanması için mücadele verildiğini söyledi.

 

Sezer’e beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti. Sezer ve beraberindeki heyet Evliyalı, Kocabaş,Bozköy, Sahçalı, Karaköseli, Gözükızıllı, Kavak, Çatallı ,Meşeyayla, İmirli, Büyükavşar ve Yaylayurt köylerini birbirine bağlayan 49 km uzunluğundaki grup köy yolunda incelemelerde bulunarak çalışmaların aşamaları hakkında bilgi aldı.

 

Büyükavşar köy yolunda da incelemelerde bulunan Vali Sezer, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Sezer, Meşeyayla köyünde de vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Grup köy yolu içerisinde bulunan Delice/Çatallı köyünü de ziyaret eden Sezer, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Yol çalışmaları için teşekkürlerini ileten vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Sezer, çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler verdi.r


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.