Anavatan Partisi’nde, İbrahim Çelebi güven tazeledi

Anavatan Partisi’nde, İbrahim Çelebi güven tazeledi
Anavatan Partisi, 3’üncü Olağan Kongresini düzenledi. Kongreye tek aday olarak giren Genel Başkan İbrahim Çelebi, yeniden başkan seçilerek partisinde güven tazeledi.

ÇELEBİ YENİDEN BAŞKAN
Anavatan Partisi, 3’üncü  Olağan Kongresini Ankara’da düzenledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen kongreye, Genel Başkan İbrahim Çelebi tek aday olarak katıldı. Yeniden genel başkanlığa seçilen Çelebi, “Anavatan Partisi her adımını kendi inanç ve değerleri çerçevesinde iktidar yürüyüşünü taçlandırmak için atacaktır.” dedi.

“İMKANLARIMIZ EKSİK OLABİLİR AMA İMANIMIZ TAM”
11 Eylül 2011 tarihinden bu yana Anavatan Partisi’nin Genel Başkanlık görevini yürüten Çelebi, düzenlenen kongrede Özal’ı saygı ve şükranla andı. Kongre Divanı’nın oluşturulmasının ardından kürsüye çıkan Çelebi, “Büyük önderimiz Atatürk'ün dediği gibi ‘Bize ihtiyaç olan bir dönemde vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şeraitini düşünemeyiz'. İmkanlarımız eksik olabilir ama imanımız tamdır. Bugün iktidarda başka bir parti vardır. Sorunları samimi olarak ele aldığını ve çözüm arayışında destek aradığını gördüğümüz her an siyaseti ikinci plana atar, bu devlet ve millet için hizmeti bir görev sayarız. İktidarın yaptığı doğru işlere 'doğru', yanlış işlere de yüreklilikle 'yanlış' deriz. Anavatan Partisi için milli menfaatlerin baş aldığı bir süreçte siyaset her zaman geri planda kalır. Ancak bu çözümsüzlük süreci devam ettiği sürece, Anavatan Partisi her adımını kendi inanç ve değerleri çerçevesinde iktidar yürüyüşünü taçlandırmak için atacaktır.” dedi.

Öte yandan, İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çelebiyi arayarak tebrik ettiği belirtildi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.