Akdoğan: “Sizler devletimizin şefkat yüzüsünüz”

Akdoğan: “Sizler devletimizin şefkat yüzüsünüz”
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcılarından Okan Özsoy ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Rukiye Eryılmaz’a ziyaret gerçekleştirdiler.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR 
Ziyarette konuşan Akdoğan; “Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tüm illerimizde olduğu gibi ilimizde de devletimizin şefkat yüzünü layıkıyla temsil etmektedir. Vatandaşlarımıza etkin faydası bulunan bu kurumlarımızın hassas yapıları ve önemleri göz önüne alınarak hareket edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz.  Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak bizler her daim bu kurum ve kuruluşlarımızla istişare içerisinde bulunup elimizden gelen tüm gayreti ve desteği sağlamaya çalışmaktayız.” 

EN HASSAS OLDUĞUMUZ KONULAR 
“Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizim ölçümüz kurumlarımız ve çalışanlarımız ile vatandaşlarımız arasında hizmet noktasında köprü olmak gereken desteği sağlamak olmuştur.  Kurum çalışanlarımızın mali ve özlük haklarının genelde iyileştirilmesi, il bazında ise kurum personelleri ile kurum idarecileri arasında olması gereken çalışma ahengine, iş barışına katı sağlamak en hassas olduğumuz konular arasında yer almaktadır.” 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI DİLEDİLER 
“Daha önceleri de birçok kez ifade ettiğimiz üzere bizler sorunun değil çözümün bir parçası olmayı şiar edinmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz.  Ziyaretimiz kapsamında; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne vekaleten görevlendirilmesi gerçekleşen Rukiye Eryılmaz’a şahsım sendikam ve yönetim kurulum adına hayırlı olsun dileklerimizle beraber çalışma hayatını boyunca başarılar dileriz.” 

İSTİŞAREYLE ÇALIŞMAK ÖNEMLİ 
İl Müdür Vekilimiz Eryılmaz “Sağlık-Sen Şube Başkanımız ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkürlerimi ifade ederim. Tıpkı Sayın Başkanımızın da söylediği gibi bizlerde Sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde çalışmanın daha önemli ve daha verimli olduğu bilincindeyiz. Bu kapsamda çalışmalarımızda destek veren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.