Akdoğan’dan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Akdoğan’dan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) başkanlığına getirilen Ahmet Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞMALIYIZ”
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Başkan Yardımcıları Okan Özsoy, Murat Açar, Yalçın Kavlak, Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam ile birlikte çiçeği burnunda MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. Hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarette Başkan Akdoğan, “Sağlık-Sen ailesi olarak bizler istişare içerisinde çalışmanın önemine inanıyoruz. İlimizin sorunlarını çözme ve kalkınma sağlama noktasında hepimize görevler ve sorumluluklar düşmektedir. Bu çalışmaların birlik içerisinde yapılmasının efektif ve kalıcı olacağı inancını taşıyoruz.” diye konuştu.
 

“YENİ DÖNEMDE DE İSTİŞARE SAĞLAMALIYIZ”
Başkan Akdoğan, “Geçmişte olduğu gibi Sayın Ahmet Çetin’in başkanlığında yeni dönemde de Müsiad ile istişare içerisinde çalışmalarda bulunmak istiyoruz. Bugün bizleri nazik bir şekilde karşılayan ve ağırlayan Sayın Başkan Ahmet Çetin’e görevinin hayırlı olmasını temenni ederken ekibi ile birlikte çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.


601d1f0141c23-akdogandan cetine hayirli olsun ziyareti.jpeg

601d1f01589c0-akdogandan cetine hayirli olsun ziyareti 2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.