AK Parti Kırıkkale İl Başkanı ne zaman belli olacak?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı ne zaman belli olacak?
Eski AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 11 Kasım 2020 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından görevinden alınmıştı. Aradan geçen 26 günün sonunda halen AK Parti’de Kırıkkale İl Başkanının kim olacağı belli olmadı. 

BİRÇOK FARKLI İSİM ORTAYA ATILDI
Dağdelen’in Genel Merkez tarafından görevinden alınmasının ardından, Kırıkkale’de AK Parti’nin yeni İl Başkanının kim olacağı merak konusu uyandırdı. Dağdelen’in ardından boş kalan koltuğa getirileceği düşünülen birçok farklı isim kamuoyu tarafından ortaya atıldı. 

10 KİŞİ GENEL MERKEZE ÇAĞIRILDI
20’ye yakın adayın ismi AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ile anılırken 30 Kasım Pazartesi günü AK Parti Genel Merkezinden bir son dakika haberi geldi. Genel Merkez Kırıkkale’den Savaş Geyik, Harun Oğuz, Mustafa Kaplan, Engin Pehlivanlı, Salim Bozdemir ve Satılmış Aksun’u Ankara’ya çağırdı. Ertesi gün Alper Özgü’nün de Ankara’ya çağırılması ile birlikte Genel Merkeze çağırılanların sayısı 7 oldu. Kırıkkaleli vatandaşlar Genel Merkez’den gelecek haberi beklerken, Kırıkkale’den Adem Yılmaz, Resul Doluca ve İsmail Yaman da Genel Merkez’e çağırıldı. Böylece 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle Ankara’ya çağırılanların sayısı 10’a yükseldi. 

BU HAFTA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
Son isimlerin de çağırılmasının ardından yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen Kırıkkale AK Parti İl Başkanlığında bir gelişme yaşanmadı. Ancak AK Parti Genel Merkezinden gelecek olan karar ile birlikte Kırıkkale İl Başkanının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.