Ak Parti İl Teşkilatı, yeni Başkan Kaplan’ı ziyaret etti

Ak Parti İl Teşkilatı, yeni Başkan Kaplan’ı ziyaret etti
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve AK Parti il teşkilatı, AK Parti İl Başkanlığında, koltuğu Dağdelen’den devralan Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti. Can, “Biz başkanımız Mustafa Kaplan’ın daima yanında olacağız.” dedi.

“BAŞKANIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 22 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak atanan Mustafa Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Can ziyareti esnasında yaptığı konuşmada; , “AK Parti büyük bir ailedir. Bu aile içerisinde bayrak değişimleri yapılabilir. Süreci en iyi şekilde yürütmeye çalıştık. Artık dedikodu üretilmesin. Açık yüreklilikle söylüyorum biz başkanımız Mustafa Kaplan’ın daima yanında olacağız.” dedi. Öte yandan, Milletvekili Can’a ziyaretinde; Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Genel Meclis Başkan Vekili Harun Oğuz, ilçe belediye başkanları ve AK Partili meclis üyeleri eşlik etti. 

“KIRIKKALE HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”
Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Milletvekili Can, “İl Başkanımız belirlendi hayırlı ve uğurlu olsun. Bu süreçte Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı başta olmak üzere, il genel meclis başkanımız ve diğer ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte bu süreci beraber götürdük. Bu süreçte çoğu arkadaşımız il başkanlığı için aday oldu tabii ki bir tanesi başkan seçilebildi. Bu nedenle partimize gösterdikleri ilgiden dolayı aday olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, güzel çalışmalar gerçekleştiririz. Mustafa kardeşimiz bu memleketin çocuğu, bu caddenin esnafı. Sevilen bir kardeşimiz. İnşallah Mustafa kardeşimizin önderliğinde bütün teşkilatımız, hep beraber Milletvekili olarak benimle beraber bir bütünlük içerisinde enerjimizi, davamız için memleketimiz Kırıkkale için gece gündüz demeden seferber edeceğiz. Şehrimizin sorun ve taleplerini biliyor, bunları ilgili bakanlıklarda takip ediyoruz. Kırıkkale, her şeyin en iyisine layık. Biz Kırıkkaleli olmaktan, Kırıkkale’yi temsil etmekten çok mutluyuz.  Bu birlik ve beraberliğimizi inşallah Mustafa başkanımızla beraber taçlandıracağız. En kısa zamanda kongremizi yapıp start alacağız. AK Parti büyük bir ailedir. Bu aileye yerli ve milli olan dürüst, tertemiz pırıl pırıl insanları bekliyoruz. İnsanlara her daim güler yüzül, merhametli davranacağız.  Allah’ın izniyle inşallah güzel bir yapılandırmayla başkanımız teşkilatlanmasını tamamlayacak, gençliğe hitap edecek. Biz bütün teşkilatlarımızla beraber il başkanımızın yanındayız İl Başkanımız bizim önerdiğimiz isimlerden biridir, açık ve net söylüyorum. Dedikoduya mahal yok, yanlışa geçit yok. Hep beraber yanındayız. Devir teslim töreninde adalet komisyonunda görevli olduğumdan dolayı gelemedim. Herhangi bir dedikoduya gerek yoktur. Adana milletvekili teşkilat görevi olduğu için geldi. Dedikodulara prim vermeyelim artık. Bu bir bayrak yarışı her daim böyle devam edecek. Bu yarış içerisinde kırmadan, dökmeden bunu sürdürmeye çalıştık. Biz belirleyici olmadık, etkileyici olduk. Önermediğimiz isimlerden biri de olabilirdi yine bu toplantıyı yapardık. Cumhurbaşkanımızın verdiği karara da bize biat etmek düşerdi.  Biz mezara kadar buradayız. Bizler AK Parti’nin kurucusuyuz.”

“İL BAŞKANIMIZDAN OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Rabbim hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Mustafa kardeşimizden hepimiz ümitliyiz, derleyip, toparlayıp güzel hizmetler yapılmasına vesile olacak kardeşimiz. Asla yalnız bırakmayacağız, yoğun temponun içerisinde olacak bir kardeşimizdir. Daha önceki görev yapmış Nuh Dağdelen’e teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak değişim süreci idi. Sayın vekilimle birlikte genel merkezimizden alınan bir karardır. Bu bizim şahsımızın kararı değildir. İl başkanımızdan olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

“KUCAKLAYICI, YOL GÖSTERİCİ VE YAPICI OLACAĞIZ”
Bu makamın büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ise yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız kısa bir süre önce bu görevi bize tebliğ etti. Bu bizim için büyük bir onur ve gururdur.  Tüm teşkilatımızla birlikte kucaklayıcı, yol gösterici, yapıcı ve şehrimizin her alanda en iyi şekilde temsil edilebilmesi amacıyla çalışma sergilemek olacaktır. Partimizi daha ileriye götürmek için mücadele vereceğiz. İl başkanlığı sürecinde emeklerine teşekkür ediyorum. Bizler sizlerle varız, sizler olmadan bir adım dahi ileriye gidemeyiz. Kongre süreci var, kongreye omuz omuza, kol kola giderek 2023 hedeflerine başarılı şekilde ilerleyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.