AK Parti İl Başkanı Kaplan, gençlerle buluştu 

AK Parti İl Başkanı Kaplan, gençlerle buluştu 
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle buluşmaya devam ediyor. İlk oyum AK Parti’ye, ilk oyum Erd

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ 
Mayıs ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda teşkilat yöneticileri 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle ‘İlk oyum Ak Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a programları kapsamında bir araya geliyor. Gençlerle bir araya gelen Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, bir taraftan Ak parti hükümetleri dönemlerinde yapılan çalışmaları anlattı, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, diğer taraftan gençlerin taleplerini aldı.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ 
Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili parti tarafından yapılan açıklamada, “Yahşihan Ak parti Gençlik kolları ailesi olarak bugün İl Başkanımız Mustafa Kaplan, İl Başkan Yardımcımız Turan Duruyürek, İl Gençlik Kolları Başkanımız Tuğrul Resul Sofuoğlu, İlçe Başkanımız Mustafa Alan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Güneşer’in katılımları ile “İlk oyum Ak Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programı kapsamında, genç kardeşlerimizle buluşup hasbihal ettik. Gençlerin tercihi belli ve kararları net” açıklamasına yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.