AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özaslan, mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özaslan, mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi
AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı, mahalle başkanları ve yönetimleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan “Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar gece gündüz çalışacağız” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ”
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlanan toplantıda konuşan AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan; “Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik. Kökü ezel de ve dalı ebette olan bir Davanın idrakine ve aşkına sahip bir gençlik. Kim var diye sorulduğu zaman sağına ve soluna bakmadan ‘ben varım!’ diyerek devletimiz ve milletimiz için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz. Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar gece gündüz çalışacağız İnşallah.” ifadelerini kullandı.

"İNANDIĞINIZ YOLDAN GERİ DÖNMEYİN”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine verdiği öğütten bahseden Özaslan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir toplantıda bizlere önemli bir öğüt vermişti. O da şudur ki; “Gençler hak bilerek inandığınız yolda birileri size engel olmak isteyebilir. Bunlar ister cumhurbaşkanı olsun, ister para babası olsun sakın ha sakın inandığınız yoldan geri dönmeyin sakın yolunuzdan şaşmayın. Allah inananlarla birliktedir. Allah doğru olanlarla birliktedir. Bizler de bu şuur ile inandığınız yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz İnşallah.” dedi. 

“HAYATIMIN EN GÜZEL YILLARINDA ERDOĞAN’IN DAVASINA OMUZ VERDİM”
Hayatının en güzel yıllarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davasına omuz verdiğini ifade eden Özaslan; “Değerli dava arkadaşlarım sizlerle yol yürümekten onur duyuyorum. Allah her birinizden razı olsun. Rabbime şükürler olsun ki hayatımın en güzel yıllarında Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına omuz vermeyi nasip etti. Hamdolsun. AK Davanın AK Neferleri, ayrı ayrı her birinize emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz.” diyerek sözlerini tamamladı. 

İKİ ÖZEL MİSAFİRE HEDİYELER VERİLDİ
Program sonunda Başkan Özaslan, özel misafir olarak katılan görme engelli Cahit Furkan Yılmaz ve engelli Kudret Şener’i sahneye davet etti. Haziruna tanıtılan Yılmaz ve Şener’e, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kayabaşı ve Kadın Kolları İl Başkanı Nebahat Erkök tarafından hediye verildi. 


60dc1e198d802-akp genvlik (1).jpg

60dc1e1a62b36-akp genvlik (2).jpg

60dc1e1be7de1-akp genvlik (3).jpg

60dc1e1c47dd9-akp genvlik (4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.