AK Parti’de İl Başkanlığı için çağırılan isim sayısı 10’a yükseldi

AK Parti’de İl Başkanlığı için çağırılan isim sayısı 10’a yükseldi
Geçtiğimiz gün AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı için Kırıkkale’den 6 kişi genel merkeze çağırılmıştı. Bugün öğle saatlerinde ise Alper Özgü genel merkeze çağırılmış ve çağırılanların sayısı 7 olmuştu. AK Parti Genel Merkezi Kırıkkale’den 3 kişiyi daha genel merkeze çağırdı. Böylece AK Parti İl Başkanlığı için çağırılanların sayısı 10’a yükseldi.

ÇAĞIRILANLARIN SAYISI 10’A YÜKSELDİ
Eski Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in görevden alınmasının ardından Kırıkkale AK Pati İl Teşkilatında yeni başkanı belirlemek için yapılan çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde, geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezi, Kırıkkale’den 6 ismi Ankara’ya çağırmıştı. Bugün öğle saatlerinde ise 1 isim daha genel merkeze çağırıldı. Saatler ilerlerken AK Parti Genel Merkezi, 3 ismi daha genel merkeze çağırdı. Böylece, AK Parti İl Başkanlığı için Kırıkkale’den çağırılanların sayısı 10’a yükseldi.

ÇAĞIRILAN İSİMLER
Dünden bugüne AK Parti İl Başkanlığı için Kırıkkale’den Ankara’ya çağırılan isimler şöyle; Savaş Geyik, Harun Oğuz, Mustafa Kaplan, Engin Pehlivanlı, Salim Bozdemir, Satılmış Aksun, Alper Özgü, Adem Yılmaz, Resul Doluca ve İsmail Yaman. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.