AK Parti’de görev değişikliği

AK Parti’de görev değişikliği
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 3 ilçenin başkanlık görevlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 3 ilçenin başkanlık görevlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu.

3 BAŞKAN DEĞİŞTİRİLDİ
Düzenlenen toplantıda İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, Karakeçili İlçe Başkanı Halil Avan ve Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’un görevlerinde değişiklik yapıldığı duyuruldu. Yapılan değişikliklerle ilgili konuşan Koordinatör Milletvekili Mustafa Necati Işık, Kırıkkale teşkilatında yapmış oldukları istişareler neticesinde yeniden bir yapılanma sürecinin başlatıldığını, bu süreçte 3 ilçede değişikliğe gidildiğini söyledi. Işık, görevlerinden ayrılan ilçe başkanlarının yeniden yapılanma sürecinde il yönetiminde değerlendirileceğine işaret etti.

GÖREVDEN ALMA YADA İSTİFA DEĞİL
Yapılan değişikliklerin görevden alma yada istifa olmadığını belirten Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen yaptığı konuşmasında, “Kongre takvimimiz süreci içerisinde ilçelerimizde delege seçimlerimiz başladı. Bahşılı, Karakeçili ve Yahşihan ilçelerimizde kongrelerimiz 22 Şubat’a kadar tamamlanacak. Merkez İlçe kongremiz 21 Mart tarihinde yapılacak. 2020 yılının Eylül ayında ise il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte bir takım değişiklikler yaparak yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Merkez ilçemiz, Karakeçili ve Yahşihan ilçemizde değişikliğe gittik. Yanlış anlaşılmasın bu görevden alma yada istifa değil. Burada görev değişikliği yapan arkadaşlarımız ana kadememizde görev alarak bizimle birlikte il yönetiminde yola devam edecekler. Bizler Teşkilat olarak ekibimizle birlikte başarılı çalışmalara imza attık. Ekibimizle birlikte 2014’teki başarıyı yakaladık. Başarılı çalışmalara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.