Aile içi iletişim ve sevgi semineri

Aile içi iletişim ve sevgi semineri
Bahşili İmam Hatip Ortaokulunda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Projesi Evin Okula Yakınlaştırılması ve Değişen Anne baba rolleri kapsamında Aile içi iletişim ve Sevgi konulu seminer verildi.

SORU CEVAP


Okul müdürü Ünal Şimşek in nezaretinde bütün okul öğrencilerine verilen semineri Gazetemiz Köşe Yazarı-Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz verdi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunun çok programlı salonunda düzenlenen seminerde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Projesi Evin Okula Yakınlaştırılması ve Değişen Anne baba rolleri kapsamında Aile içi iletişim ve Sevgi konulu seminer örneklerle verilirken öğrencilerle karşılıklı soru cevap şeklinde daha da anlam kazandı.

AİLE İÇİ İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

Bekir Akdeniz “Okulların evlerimize yakınlaşması için Anne Babaların çok rolleri vardır. Aile içi iletişim çok önemlidir, Anne Baba çocuğuyla ilgilenmeli onunla sürekli iletişim kurmalıdır. Seminerimiz çok verimli geçti. Başta Okul Müdürü Ünal Şimşek’e öğretmenlerine ve öğrencilerine bize gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ederiz” dedi. Program sonunda okuldaki programlarına katkılarından dolayı Bekir Akdeniz’e Okul Müdürü Ünal Şimşek tarafından plaket verildi. Toplu fotoğraf çekimi ile seminer sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.