AHİKA’dan mentörlük programı

AHİKA’dan mentörlük programı
​​​​​​​TR71 bölgelerinin kalkınması amacıyla çalışma gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, mentörlük programı başvurularının başladığını duyurdu.

TR71 bölgelerinin kalkınması amacıyla çalışma gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, mentörlük programı başvurularının başladığını duyurdu.

İŞ TATMİN SEVİYELERİ

Konu hakkında AHİKA tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Günümüzün en önemli değerlerinden olan “Girişimciler” kendi başlarına yapabildiklerine inanarak yatırım yapmaya karar veren ve risk alan kişilerdir. Yapılan çalışmalar sonucunda, Mentör ile birlikte çalışan yatırımcıların, daha başarılı yatırımlar gerçekleştirdikleri ve iş tatmin seviyelerinin daha yüksek olduğu gözlemlenmiştir.”

KIRIKKALE’DE BULUNUYOR

 “Ahiler Kalkınma Ajansı Mentörlük Programı”; bu farkındalık üzerine tanımlanmıştır. Programımız TR71 Düzey 2 (Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde) Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin verimli, kârlı, yenilikçi ve değer yaratan sürdürülebilir özelliklerle donatılabilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla oluşturulmuştur. Bu program kapsamında, her ilden, sektöründe uzman, bilgisini ve tecrübesini paylaşmaya gönüllü iş insanları arasından seçilen Mentörlerin; yüksek gelişme potansiyeli vaat eden işletmeler ve start-uplar ile eşleştirilmesi planlanmaktadır.”

MENTÖRLÜK HİZMETLERİ ARACILIĞI

“Ahiler Kalkınma Ajansı Mentörlük Programı” ile en az bir (1) yıldır faaliyet gösteren her düzeyde mentörlüğe ihtiyaç duyan girişimcilerin mentörlük hizmetleri aracılığıyla desteklenmesi hedeflenmektedir. Mayıs 2019 – Ekim 2019 tarihleri arasında mentör ile her biri 1 saatlik toplam 6 seansın gerçekleşmesinin beklendiği programa katılım ücretsiz olup kontenjanla sınırlıdır. “Programa katılacak girişimci adayları gerçekleştirilecek sözlü mülakat marifetiyle belirlenecektir.” Son Başvuru Tarihi; 4 Mart 2019'dir.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.