Ağırtaş; “Her koşulda göreve hazırız”

Ağırtaş; “Her koşulda göreve hazırız”
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı. UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, Keskin’in Barakobası Köyündeki bir hastayı 6 saatlik mücadelenin ardından hastaneye yetiştirdi.

6 SAATLİK MÜCADELE 
Keskin’e bağlı Barakobası Köyünde yaşayan 21 yaşındaki K.K. yoğun karın ağrısı ve bulantı sebebiyle rahatsızlanınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Pazartesi gününden itibaren etkili olan yoğun kar yağışının sürdüğü bölgeye 4 kişilik UMKE ile 3 kişilik paletli 112 Acil Servis ekibi yönlendirildi. Köy yolunun karla kaplı olması sebebiyle İl Özel İdaresinden yardım talebinde bulunan ekiplere kar küreme araçları ile destek verildi. Ekip, 6 saatlik mücadelenin ardından hastaya ulaştı. Zorlu geçen mücadelenin ardından hasta, ekip tarafından Keskin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

HER KOŞULDA GÖREVE HAZIRIZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş, “21 yaşında bir hastamız yoğun kar yağışı nedeniyle evinde mahsur kaldı. Bizde 4 kişilik UMKE ekibi ile 3 kişilik paletli 112 ambulansımızı bölgeye yönlendirdik. Ekiplerimiz rahatsızlanan vatandaşımızı hastaneye yetiştirdi. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü olarak her koşulda göreve hazırız.” dedi.


602beb9308951-umke ve 112 ekipleri (1).jpg

602bebc215346-umke ve 112 ekipleri.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.