Abalı; “Şan ve şerefle 53 yıl”

Abalı; “Şan ve şerefle 53 yıl”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

“ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ HAREKET HER DAİM VATAN MİLLET SEVDASIYLA VAR OLMUŞTUR”
MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53’üncü kuruluş dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Partinin kuruluşundaki heyecanın halen devam ettiğini belirten Abalı, “8-9 Şubat 1969’da Adana’da yapılan kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi’nin adının Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirilmesiyle o tarihten bu yana yüklendiğimiz misyon, tıpkı o günün heyecanı ve gururuyla devam etmektedir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yıllar önce ortaya koyduğu ilkeleri, ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur. Bu bağlamda ülkücü-milliyetçi hareket her daim Vatan, Millet sevdasıyla var olmuş ve var olacaktır.” dedi. 

“ŞAN VE ŞEREFLE 53 YIL”
MHP İl Başkanı Abalı; “Şan ve Şerefle 53 yıl önce çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, çizgimizde en ufak bir sapma, kırılma olmadan, bugün Devlet ve Millete samimi hizmet yolunda; ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” anlayışı ile Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Yol Başçılığında ve ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonuyla Türk Milleti’nin hizmetinde olmanın onurunu yaşıyoruz. Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve tüm ülkücü şehitlerimize Yüce Rabbimden rahmet, bugüne kadar hizmeti, emeği, alın teri geçmiş tüm büyüklerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."

“DAHA NİCE 53 YILLAR TEMENİSİYLE”
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin de dediği gibi partimizin yaşı 53, siyasetimizin yaşı 74 fakat davamızın yaşı ise Türklüğün yaşı ile eşdeğerdir. Bu bilinç ve görevle, her daim Türkiye ve Aziz Milletimize olan sevdamızın ateşi hiç sönmeyecektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında; hem Cumhur İttifakı’nın, hem de Partimizin büyük bir başarıyla milletimizin teveccühünü alması için gayretlerimizi hiç yorulmadan gece-gündüz sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik, başarılarla dolu daha nice 53 Yıllar temennisiyle, tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımızı sunuyorum” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.