Abalı: “Bize kazanamaz diyenler hüsrana uğradı!”

Abalı: “Bize kazanamaz diyenler hüsrana uğradı!”
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, 14 Mayıs seçiminde emek veren herkese teşekkür etti.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Abalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “6 Nisan 2023 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle ilimiz Kırıkkale’de Milletvekilliği sıralamamızınAv. Halil Öztürk, Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray olarak belirlenmesiyle başlayan seçim sürecimiz, Milli İradenin gücüyle 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşerek Milletvekilliği bazında tamamlanmıştır. Kıymetli hemşehrilerimizin gösterdikleri teveccüh sonucu Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız 27. Dönem Kırıkkale Milletvekilimiz Sn. Av. Halil Öztürk tekrardan Milletvekili olarak seçilmiştir.”

ÜLKÜCÜ İRADE KARARLILIĞINI GÖSTERDİ 
“Seçim süreci boyunca emek veren kıymetli Milletvekili Adaylarımız Sn. Melike Boran İsmailoğullları’na ve Sn. Menderes Eray'a göstermiş oldukları gayret için tüm teşkilatım adına da ayrıca teşekkür ediyorum. İlimizin karanlık kapıları ardında kazanamayacağımız algısı oluşturmak için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyan makam ve siyaset mühendisleri 14 Mayıs akşamı hüsrana uğramıştır. Anketler ve tüm algı operasyonlarına rağmen Ülkücü irade kararlılığını göstermiş ve şehrin geleceğine seyirci kalmayacağını dosta düşmana ispat etmiştir.”  

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ 
“Aziz milletimizin yüksek feraseti ile 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için de hız kesmeden çalışmalarımıza devam edecek, Türkiye Yüzyılı'na giden bu kutlu yolda Cumhur İttifakı Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak tekrardan seçtirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aziz hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım; İlk günden itibaren yaptığımız seçim çalışmalarımızda istemeyerek de olsa rahatsızlık, kırgınlık verdiğimiz olduysa, bu sebeple her bir vatandaşımızdan helallik istiyoruz.” 

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 
“Bu vesile ile Cumhurbaşkanı ve Genel seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diler; gece gündüz yılmadan ve yorulmadan çalışan Yönetim Kurulu Üyelerime, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Faruk Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Oğuzhan Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanımız Sn. Yücel Karabacak’a ve Kamu-Sen'e bağlı sendikaların İl Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine, TÜRKAV İl Başkanımız Sn. Özgür Şahbaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza, cefakârlığın ve fedakârlığın timsali hanımefendilere ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; memleketimizin ve bizlerin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm kolluk kuvvetlerimize, seçim kampanya sürecinde bizden güler yüzünü esirgemeyen kamu çalışanlarına, haberlerimizin kamuoyuna ulaşmasında emeği olan, yazılı ve görsel basında çalışan emektar basın çalışanlarımıza da ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.