81 ilde 81 okula süt şekeri

81 ilde 81 okula süt şekeri
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 81 ilde 81 okula Kırıkkale’nin markası ola süt şekeri gönderdi. 

KIRIKKALE’NİN MARKASI ‘SÜT ŞEKERİ’ 81 İLDE
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 19 Mart 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrencilere seslenerek; “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız.” demişti. Bu paylaşımın ardından, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da sosyal medya hesabından; “Sayın Bakanım süt gibi saf, şeker gibi tatlı olan yavrularımıza 40 dakikalık teneffüste ilimizin tadı olan süt şekerleri de bizden olsun. 81 ilden 81 okulumuza süt şekeri Kırıkkale’den.” ifadelerine yer verdiği bir paylaşımda bulunmuştu. 21 Eylül tarihi itibariyle okulların açılmasının ardından, Başkan Saygılı çocuklara verdiği sözü yerine getirdi. 81 ilde 81 okula Kırıkkale’nin markası olan süt şekeri yollayan Saygılı, “Sözümüzü yerine getiriyoruz. 81 ilde belirlediğimiz 81 okulumuza süt şekeri ulaştırıyoruz.” dedi.

YAVRULARIMIZA ÇİFTE MUTLULUK YAŞATIYORUZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Saygılı, “Sayın Bakanım Ziya Selçuk’a söz verdiğimiz gibi 81 ilde 81 okula, ilimizin tadı süt şekerlerini yola çıkarttık. Okullarını çok özleyen yavrularımıza ilk teneffüs ziliyle çifte mutluluk yaşatıyoruz. Çocuklarımıza afiyet olsun.”

ÇOCUKLARIMIZ SIRALARINI YAVAŞ YAVAŞ DOLDURUYOR
“Milli Eğitim Bakanlığımız çocuklarımızı salgından korumak için eğitim ve öğretime ara vermişti. Kademeli olarak çocuklarımız tekrar sıralarını yavaş yavaş kontrollü şekilde doldurmaya başlıyorlar. Bizde Milli Eğitim Bakanımızın ilk ders günü ilk teneffüsün 40 dakika olacağı yönündeki mesajına kayıtsız kalmayarak ilimizin markası olan Süt Şekerlerini 81 ilde 81 okula gönderme sözü vermiştik. Bu sözümüzü okullar açılmadan yerine getiriyor ve 81 ilde belirlediğimiz 81 okula süt şekerlerini ulaştırmak için yola çıkarttık.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.