65 yaş üzeri vatandaşın bahçe bakımını, Yahşihan Belediyesi yapacak

65 yaş üzeri vatandaşın bahçe bakımını, Yahşihan Belediyesi yapacak
Yahşihan Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bahçe bakımını yapacak. 

HEDİYE ETTİKLERİ FİDELERİ BAHÇELERE DİKECEKLER
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla başlatılan projede, Yahşihan Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara, bahçelerine ekebilecekleri domates, salatalık, biber, patlıcan gibi sebzelerin fidelerini hediye edecek. Ayrıca belediye ekipleri hediye ettikleri fideleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşların bahçesine dikecek. Yahşihan Belediyesi’ne bağlı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ekim işlemi ile birlikte bahçelerin bakımı da yapılacak. Koronavirüs tedbirleri boyunca devam edecek olan projede, Yahşihan Belediyesi tarafından yetiştirilen fideler kullanılacak.

“FİDELERİ SİZ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZE VERECEĞİZ”
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, “Koronavirüs nedeniyle evlerinizden çıkamadığınız süre içerisinde, 65 yaş üstü ve bahçesi olan vatandaşlarımıza fidelerimizi vereceğiz ve ekimlerini gerçekleştireceğiz. Projemizin özeti şöyle; Yahşihan’da ikamet eden 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın hem bahçelerinin bakımını yapacağız hem de belediyemiz tarafından yetiştirilmiş fideleri siz değerli hemşehrilerimize vereceğiz.”

“BAKIMLAR KORONAVİRÜS SÜRESİNCE DEVAM EDEK”
Vatandaşlarımız başvuru için belediyemiz bünyesinde bulunan Yahşi Masa, Park ve Bahçeler Müdürlüğü veya Özel Kalem Müdürlüğümüze müracaat edebilirler. Başvuru sonrasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden gelerek fideleri dikecekler ve bahçelerin bakımlarını yapacaklar. Bahçe bakımları koronavirüs tedbirleri süresince devam edecek.” dedi.
 


5eb18c3d7f14e-bahce bakimi (1).jpg

5eb18c3dc97a6-bahce bakimi (1).png

5eb18c3e03ba7-bahce bakimi (2).jpg

5eb18c3e6060b-bahce bakimi (2).png

5eb18c3eb0afc-bahce bakimi (3).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.