15 Temmuz, milletimizin kahramanlık destanıdır 

15 Temmuz, milletimizin kahramanlık destanıdır 
MHP Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bu 15 Temmuz’da da aziz milletimizin FETÖ’cü teröristlere attığı tokadı gururla yaşayacağız” dedi.

YENİ BİR KAHRAMANLIK DESTANI YAZMIŞTIR
TBMM’deki açıklamasında, 15 Temmuz’da vatandaşların tüm dünyaya, millet olmanın ne demek olduğunu gösterdiğini belirten MHP’li Öztürk, “Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücadeleleri, tarih boyunca konuşula gelmiştir. Bu dava ve mücadeleler uğrunda ağır bedeller ödense de bütün dünyanın gıptayla baktığı, tepeden tırnağa erdemle, cesaretle ve fedakârlıkla bezenen bir başka kahramanlık destanımız 15 Temmuz’da yazılmıştır. Bu anlamda Kutlu Vatanı darbecilere, teröristlere, hainlere bırakmayan bir milletin kitaplara sığmayacak kahramanlık destanı, bugün halen tüm milletlerin hayranlıkla baktığı gerçek bir demokrasi mücadelesi konumundadır” diyerek, her 15 Temmuz’da milletçe kenetlenmenin öneminin altını çizdi.

TÜRKİYE’YE HİÇBİR GÜÇ DİZ ÇÖKTÜREMEZ 
MHP’li Öztürk TBMM’deki açıklamasında, Cumhur İttifakı yönetimindeki Türkiye’yi bugün hiçbir gücün diz çöktüremeyeceğini vurgulayarak şöyle devam etti: “Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası haline gelen Cumhur İttifakı ve bu ittifaka karşı güçlü ve aziz desteklerini esirgemeyen milletimizin güçlü varlığı, ülkemizin yurt içi ve ülke dışındaki tüm düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmiştir. 15 Temmuz gecesi bu büyük millet devletiyle el ele vererek, hain teröristleri yerle bir etmiş ve sonrasında yılmaz mücadelesiyle nerede FETÖ kalıntısı varsa hukuka teslim etmiştir. Bugün NATO’ya girmek isteyen ülkeler dahi sahip çıktıkları teröristleri, Türkiye’ye iadeye hazırlanmaktadır. Aynı tutumu ülkesinde çok sayıda FETÖ’cü barındıran başta Yunanistan olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinden beklemek en büyük haklılığımızdır.”

15 TEMMUZ YİĞİTLERİNİ ANDI
Öztürk, “15 Temmuz FETÖ hain saldırısına korkusuzca direnenlere, elinde bayrakla tanklara kafa tutanlara, kafasına silah dayandığı anda bir adım dahi geri adım atmayanlara, kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek destan destan büyüyen aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. O zulmet dolu gecede fedakârca, kahramanca, ardını önünü düşünmeden işgalcilerin karşısına dikilen gazilerimize, elbette büyük Türk Milletine şükran ve saygılarımızı sunuyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından yeni bir dirilişe vesile olacağına inanıyorum,” diyerek, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında gösterilen o muhteşem ruhun, tüm hainlere korku saldığını ve birliğimizin, dirliğimizin daim olmasının önemini vurguladı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.