14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınacak hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınacak hediyeler
Sevgililer Günü her yıl 14 Şubat’ta tüm dünyada kutlanan özel bir gün. Elbette çiftler için birçok özel gün var ama 14 Şubat bunların içinde en özeli. Peki 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinizi mutlu etmek için neler yapabilirsiniz? Hangi hediyeleri alabilirsiniz? Kara kara düşünmeyi bırakın! Sizi bu dertten kurtardık. Sevgilinizi özel hissettirecek en güzel hediye önerileri haberimizde…

SEVGİLİLER GÜNÜNDE NE HEDİYE EDİLİR?
14 Şubat Sevgililer Günü’nde alacağınız hediye ile sevgilinizi her zamankinden daha özel hissettirebilirsiniz. Bilindiği üzere kadınlara hediye alırken yelpaze nasıl genişliyorsa erkekler söz konusu olduğunda bu durum tam tersi. Özellikle Sevgililer Günü’nde erkekler için hediye seçmek biraz zorlayıcı olabilir. Ama hiç üzülmeyin çünkü vereceğimiz öneriler hem klişe hediyeliklerin dışında hem de kadın erkek fark etmeden herkese alınabilecek hediyeler. İşte sevgilinizi mutlu edecek birbirinden özel hediye önerileri;

•    Sevgilinize aşk dolu mesajların yer aldığı bir kutu hazırlayabilirsiniz. Kutuya küçük notlar, birkaç gül yaprağı, beraber çekilmiş fotoğraflarınızı ve onun sevdiği küçük şekerlemeleri koyabilirsiniz.
•    Sevgilinize müzikli bir kar küresi alarak, onu her açtığında aklına sizin ve aşkınızın gelerek duygu yüklü anlar yaşamasını sağlayabilirsiniz.
•    Sevgilinize hoş kokulu bir parfüm hediye ederek her anında varlığınızı yanında hissettirebilirsiniz.
•    Şık bir saat hediye ederek zamanın sizin yanınızda ne kadar hızlı geçtiğini düşünmesini sağlayabilirsiniz.
•    Aşkınızın da çiçekler gibi açarak çoğalacağı düşüncesiyle bir çiçek veya teraryum hediye edebilirsiniz.
•    Beraber olduğunuz anlardan oluşan bir fotoğraf albümü hazırlayarak anılarınızı her daim canlı tutabilirsiniz.
•    Sevdiği bir yazar veya şairin kitabını hediye ederek, sevdiğiniz kadının hem kültürel yönüne katkı sağlayabilirsiniz hem de kişisel zevklerini önemsediğinizi gösterebilirsiniz.
•    Mors alfabesi ile yazılmış bir çift bilekliği alarak sadece sizin aranızdaki özel bir simge olmasını sağlayabilirsiniz.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.