Azerilerden önemli yatırım
Yayınlanma:
Güncelleme:
Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, beraberinde bir grup heyetle birlikte Keskin ilçesinde incelemelerde bulundu. Önemli yatırımların yapıldığını belirten Haktankaçmaz, Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımcı çekmeye yönelik çalışmaların yapıldığını da ifade etti.
Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, beraberinde bir grup heyetle birlikte Keskin ilçesinde incelemelerde bulundu. Önemli yatırımların yapıldığını belirten Haktankaçmaz, Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımcı çekmeye yönelik çalışmaların yapıldığını da ifade etti.
İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Azerbaycanlı iş adamı Keskin Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye yatırım yapmak amacıyla etüt çalışmalarına başladı. Yatırım hizmetini yerinde görmek amacıyla da Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekili Abdullah Öztürk ve beraberinde bir grup heyet incelemelerde bulundu. OSB yatırımlarını önemsediklerini belirten Haktankaçmaz, bu türde yapılan projelerin ekonomiye de katkı sağladığını dile getirdi.
ŞEHRİN SANAYİ YÜKÜNÜ ÇEKİYOR
Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’de bir ilk olacağına da dikkat çeken Haktankaçmaz, “Organize sanayi bölgelerimizin doğalgaza kavuşması içinde gerekli adımları attık. İlgili bakanlıklardan ödenekler doğrultusunda çalışmaları gerçekleştireceğiz. Çünkü OSB’ler, bir şehrin sanayi yükünü çeken, ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışma yapan bölgelerdir” dedi.
FABRİKA İÇİN YER BAKIYOR
Öztürk, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, Azerbaycanlı bir iş adamı ile Türk iş adamının ortaklaşa kurdukları şirketle Keskin OSB'de iş makinesi fabrikası kurulacağını söyledi. OSB'de fabrika için yer baktıklarını belirten Öztürk, "Büyük bir fabrika olacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Keskinli vatandaşlarımız çalışacak. Yörenin geri kalmışlığını yenecek bir fabrika. Müteşebbislere her zaman destek olacağız. Her türlü kolaylığı sağlayacağız." diye konuştu.
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.