Ünlü İş Adamı İbrahim Murat Gündüz’den Milli Antrenör ve İzmir İl Temsilcisi Oktay Çiçek’e Anlamlı Ziyaret

Ünlü İş Adamı İbrahim Murat Gündüz’den Milli Antrenör ve İzmir İl Temsilcisi Oktay Çiçek’e Anlamlı Ziyaret
Türkiye’de boks sporunun gelişmesi için çabalayan iki isim İzmir’de bir araya geldi.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Boks Federasyonu başkanı Eyüp Gözgenç tarafından İzmir il temsilciğine atanan Oktay Çiçek, İzmir’i boks sporunun beşiği haline getirmek için elinden geleni yapmaya devam ederken İbrahim Murat Gündüz ise yetişen bu isimlerin ulusal ve yerel dünyada tanınması için destek veriyor. Her iki isimde Türk boks sporunun gelişmesi için çok isimler arasında yer alıyor.
 
Türkiye’de Boks Sporu Atağa Kalkıyor
Türkiye’nin boks alanında en iyi şekilde gelişmesi için çabalayan İbrahim Murat Gündüz ve Oktay Çiçek’in yetiştirdiği isimler hem yerel hem de ulusal alanda bir numarada yer alıyor. Günümüzde birçok başarının altında Oktay Çiçek’in antrenörlüğü yer alıyor. Oktay Çiçek’in yanı sıra İbrahim Murat Gündüz’ün maddi ve manevi destekleri de Türk sporunun ve sporcusunun yetişmesinde büyük bir katkı sunmaktadır. Başarılı milli antrenör ve boks il temsilciliğine atanan Oktay Çiçek’in yetiştirdiği isimlerin kazandığı şampiyonluklar arasında 1 Avrupa şampiyonluğu, 2 Avrupa ikinciliği, 2 uluslararası alanda şampiyonluk, 9 Türkiye şampiyonluğu, 11 Türkiye ikinciliği ve 15 Türkiye üçüncülüğü yer alıyor.
 
Oktay Çiçek’in Altyapısından Ülkemiz Boks Sporuna Kazandırdığı İsimlerin En Büyüğü 19 Yaşında
Türkiye’nin en başarılı milli antrenörü olan Oktay Çiçek’in yetiştirdiği isimlerin birçoğu altyapıdan çıkmıştır. En büyüğü 19 yaşında olan bu isimler özelikle Türkiye’de boks sporunda bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyor. İbrahim Murat Gündüz İzmir’de Oktay Çiçek’i ziyaret ederek başarılı teknik adamın çalışmalarını yakından takip etti. Buradaki sporculara hediyeler alan İbrahim Murat Gündüz yakın zamanda Türkiye’de boks alanında bayrağımızı dalgalandıracak isimlere başarılar diledi. Oktay Çiçek ise İbrahim Murat Gündüz’e bu anlamlı ziyaretine karşılık teşekkürlerini ileterek “lafta konuşarak değil özde yanımızda olduğu için özellikle teşekkür ederim” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.