Ülkü Ocaklarından haberimize açıklama

Ülkü Ocaklarından haberimize açıklama
“Bu poz dikkatlerden kaçmadı!” başlığı ile dün yayınladığımız manşet haberine Kırıkkale Ülkü Ocaklarından ‘cevap’ niteliğinde açıklama geldi. 

“Bu poz dikkatlerden kaçmadı!” başlığı ile dün yayınladığımız manşet haberine Kırıkkale Ülkü Ocaklarından ‘cevap’ niteliğinde açıklama geldi. 

NE OLMUŞTU?
Dün Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yemekli bir programda, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı adı altında Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve bazı ilçe belediye başkanları programa katıldı. Programa MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in katılmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Bunun üzerine Kırıkkale Ülkü Ocakları Basın Birimi imzası ile ‘cevap’ niteliğinde yazılı açıklama da bulunuldu. 

İşte o açıklama; “Önceki gün Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin tarafından düzenlenen ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve Kırıkkale Üniversitesinden birçok öğretim görevlisinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu toplantısında birçok konu ele alınmış,  Kırıkkale Üniversitesinin gelişimi ve şehrimizin önemli konularıyla ilgili istişareler yapılmıştır. Kırıkkake Ülkü Ocakları, Başkanımız Tuner Alp Tekin  öncülüğünde bu ve bunun gibi organizasyonları sık sık yapacak, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edecektir. MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir daha önceden planlanmış programları olduğundan dolayı toplantımıza katılamayacaklarını bildirmişlerdir.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.