Türkiye Yüzyılı idealine katkı sunmaya gayret ediyoruz

Türkiye Yüzyılı idealine katkı sunmaya gayret ediyoruz
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri" etkinliği düzenlendi. Programa katılan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, “Türkiye Yüzyılı idealine her çalışmamızla katkı sunmaya gayret ediyoruz

GÜNÜN ANISINA ŞİİRLER OKUNDU

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, 87. ölüm yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler anılıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ATO Congresium’da düzenlenen etkinlikler kapsamında çeşitli konferans ve söyleşiler düzenleniyor, katılımcılar edebiyat, tarih ve sanata doyuyor. İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran Tiyatro Sanatçısı Kenan Olpak, okuduğu şiirlerle ziyaretçilere Akif’i tekrar hatırlattı.

ÇALIŞMLARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ

Programa katılan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, “Türkiye Yüzyılı idealine her çalışmamızla katkı sunmaya gayret ediyoruz” dedi. Akyön, “AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliğine katılarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladık. Mehmet Akif Ersoy Günleri Anma etkinliği kapsamında çeşitli konferans ve söyleşiler düzenleniyor. Biz de büyük şairimizi anmak üzere programa katıldık. İstiklal Şairimizin idealleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyor.”

KATKI SUNMAYA GAYRET EDİYORUZ

Ona olan minnet borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Bağımsızlığımızı, dinimize, bayrağımızı canımız pahasına koruyoruz. Bağımsızlığımızı ancak güçlü bir ülke olarak sürdürebiliriz. Güçlü bir ülke olmak için de dünya lideri Cumhurbaşkanımızın yolunda durmadan çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı idealine her çalışmamızla katkı sunmaya gayret ediyoruz.”

BU DAVA BİZİM DAVAMIZ

“Yine bu yolda mükemmel çalışmalara imza atan vizyon sahibi arkadaşlarımız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Göktaş, Ulaştirma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir, Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çorum Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Aşgın ve değerli büyüklerim ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Bu dava bizim davamız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.