Tanrıverdi: “Teröristle masaya oturmayız!”

DERİN BİR İNFİALE SEBEP OLMUŞTUR
Terörsüz Türkiye hedefi için Meclis'te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyelerinin görüşmeleri devam ederken İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Tanrıverdi, komisyona ve sürece tepki gösterdi. Tanrıverdi, “İçinden geçtiğimiz bu kritik süreçte; bebek katili, eli kanlı terör örgütü liderinin, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Gazi Meclis’e çağrılmasıyla başlayan; ardından on binlerce vatan evladımızın katili olan terörist başının “kurucu önder” gibi lanse edilmeye çalışılması ve son olarak da Gazi Meclisimizde kurulacak bir komisyonun alacağı kararların ve yapacağı görüşmelerin, 10 yıl boyunca yüce Türk Milletinden gizlenecek olması, milletimizin vicdanında derin bir infiale sebep olmuştur.”
BİZİM DURUŞUMUZ NETTİR
“Bu akıl almaz gelişmelere zemin hazırlayanlar, milletimizin damarlarındaki asil kanda var olan tepkinin farkına varmış olacak ki, panik halinde; kendilerinin dahi inanmadıkları bu ihanet sürecini, vatan uğruna canını feda etmiş şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları üzerinden siyaset yaparak meşrulaştırma gayretine girmişlerdir. Bizim duruşumuz nettir: Teröristle masaya oturmayız, pazarlık yapmayız. Oy uğruna milletimizi aldatmayız.
Bu ihanet sürecinin her adımını haykıracağız, her oyununu ifşa edeceğiz ve yüce Türk Milletine anlatacağız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin onuru ve şehitlerimizin emanetine sadakat, bizim için pazarlık konusu değildir. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.