Sağlık-Sen’den 112’ye ziyaret

Sağlık-Sen’den 112’ye ziyaret
 Muhabir
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar ve İş Yeri Temsilcisi Mehmet Erduran ile birlikte, Kırıkkale il merkezinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

KRİTİK ROLÜ BİR KEZ DAHA VURGULANDI

Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Akdoğan, çalışanların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, onlara ikramlarda bulundu. Ziyaret sırasında, acil sağlık hizmetlerinin sağlık sistemi içindeki kritik rolü bir kez daha vurgulandı.

saglik-senden-112ye-ziyaret2.jpg

ÖZVERİLİ ŞEKİLDE GÖREVLERİNİ YAPIYOR

Şube Başkanı Recep Akdoğan, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan çalışanların karşılaştıkları bireysel ve çevresel zorluklara rağmen özverili bir şekilde görevlerini yerine getirdiklerine dikkat çekerek, "Acil sağlık çalışanlarımız, fedakârca ve özverili bir şekilde görevlerini yapmaktadır.”

RAMAZAN AYLARINI KUTLUYORUZ

“İnsan hayatını kurtarmak ve sağlıklı bir yaşam sağlamak için büyük bir sorumluluk taşımaktadırlar. Bu ulvi mesleklerinde göstermiş oldukları gayret ve özveri nedeniyle her türlü saygıyı hak ettiklerini düşünüyoruz. Nöbet sırasında bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyor, Ramazan aylarını kutluyoruz" ifadelerini kullandı. Acil sağlık çalışanlarına olan minnettarlığını dile getiren Akdoğan, ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.