Mood Ödülleri için geri sayım başladı

Mood Ödülleri için geri sayım başladı
Yönetmen Burak Akan başkanlığında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mood Ödülleri, Cumhuriyet'in 100. yılına özel konsepti ile hem Ankara'da hem de İstanbul'da düzenlenecek.

Mood Ödülleri, her yıl Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını bir araya getiren önemli bir etkinliktir.

Bu yıl, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek olan ödül töreni, daha da anlamlı bir hale geliyor.

Halk oylamasının önümüzdeki hafta başlaması ile birlikte, ödüller için geri sayım başladı. Jüride yer alan Burak Hakkı, Dr. Ender Saraç, Hakkı Ergök, Bedia Teymur, Güvenç Kurtar, Selma Şentürk, Suat Yanc, Ahmet Bircan, Çağlar Tavşanoğlu, Begüm Gürel ve İbrahim Göğem gibi isimler, ödüllerin hak sahiplerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Jüri Komite Başkanı Burak Akan'ın "Eminim bu yıla emek katan, değer katan herkes ödüllerine kavuşacak ve her yıl olduğu gibi bu ödül sahiplerine uğur getirecek" sözleri, ödüllerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Mood Ödülleri, Türkiye'nin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayan bir etkinliktir. Ödül töreni, 2023 yılında da hem Ankara hem de İstanbul'da sanatseverleri bir araya getirecek.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.